Crap umplut in aspic (Gefielte fisch)

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 crapi de 1-11/2kg fiecare
  • 1 ou
  • 5 cepe mari
  • 3-4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde tocat
  • 2 foi dafin
  • 5-6 linguri pesmet fin
  • sare , 10 boabe piper, piper macinat

Mod de preparare

1 crap se taie in felii nu prea groase (3-4 cm)

1 crap fara cap si coada se da pe masina de tocat de doua ori

Intr-o cratita mare se pun la fiert 4 cepe taiate felii, morcovi taiati felii, patrunjelul, sare, boabele de piper, foile de dafin cu 4 pahare apa. Se fierbe cam o ora.

Se scot ochii pestilor cu cutitul. Se amesteca pestele tocat cu 1 ceapa rasa si scursa, pesmet, patrunjel, sare, piper, 1 ou. Se umple fiecare file de peste, plus capetele si cu grija se aseaza in cratita. Se mai fierbe 1/2 ora. Se scot cu grija feliile si se aseaza intr-un vas Yena. Se strecoara supa obtinuta si adauga la felii, dar sa nu le acopere.Se orneaza cu feliile de morcov. Se fine la racitor pana se prinde aspicul.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise