Se spala bucatile de peste si se usuca cu ajutorul unui prosop absorbant
.Facem un sos din ulei de masline,zeama de lamaie ,oregano ,sare si piper si turnam peste bucatile de peste.Dam la frigider pentru circa 30 min. apoi scoatem pe rand bucatile de peste ,le dam prin faina ,scuturam surplusul de faina si prajim in ulei incins.Cand este bine facut si frumos rumenit pe o parte intoarcem si prajim si pe cealalta parte.Scoatem bucatile de peste pe un prosop absorbant si servim imediat ,cu lamaie si garnitura dupa preferinta.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii