Se curata, se spala si se portioneaza crapul, se da cu sare si se lasa sa stea circa 30 de minute.
Separat se taie varza ca pentru varza calita, se caleste in ulei, se adauga rosiile curatate de coaja, ardeiul verde taiate feliute, mararul si putin piper. Varza astfel calita se asaza intr-o tava, iar deasupra se pun feliile de crap. Se da tava la cuptor, la un foc potrivit.
In timpul coacerii se ung mereu feliile de crap cu zeama lasata de varza si rosii.
Se serveste cald sau rece, dupa ce crapul s-a rumenit frumos.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii