Se incalzeste o tava si se pune varza cu ulei ;se caleste amestecind din cind in cind, cam 1/2 h
Se adauga rosiile taiate ,piper boabe,si ardeiul gras taiat julien;se amesteca pe foc.
Se pune crapul deasupra si se da la cuptor.(din cind in cind se ia cu o lingura din zeama lasata si se toarna pe peste.
Cam peste 40 min se scoate ,se lasa sa se odihneasca cam 1h si se serveste
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii