Crap pe varza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un crap mare (1 -1,5 kg)frecat cu sare si crestat )
  • o varza acra tocata marunt
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei gras
  • ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Se incalzeste o tava si se pune varza cu ulei ;se caleste amestecind din cind in cind, cam 1/2 h

Se adauga rosiile taiate ,piper boabe,si ardeiul gras taiat julien;se amesteca pe foc.

Se pune crapul deasupra si se da la cuptor.(din cind in cind se ia cu o lingura din zeama lasata si se toarna pe peste.

Cam peste 40 min se scoate ,se lasa sa se odihneasca cam 1h si se serveste

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise