CRAP "MOLDOVENESC" UMPLUT CU NUCI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 crap de 2 kg,
  • 250g.nuci,
  • 2 felii paine alba,
  • 2 oua,
  • sare,
  • 2 linguri zahar,
  • 2 linguri sos alb sau smantana,
  • 1/2 pahar ulei,
  • 1/2 pahar vin alb;

Mod de preparare

1 .Dupa ce crapul a fost curatat de solzi ,se spinteca pe spinare,se scot sira spinarii, oscioarele si intestinele,se spala bine si se usuca cu un servetel.

2.Se prepara umplutura :franzela inmuiata in lapte si stoarsa se amesteca cu nucile macinate,ouale batute,sare, zahar si sos alb sau smsntana.

3.Cu aceasta compozitie se umple crapul ,se coase ,se mai sareaza ,Se aseaza in tava cu uleiul si vinul si se da la cuptor 40 minute.In timpul coptului ,se stropeste din cand in cand cu sosul din tava.

4.Se serveste cu garnitura dupa dorinta si un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise