1 .Dupa ce crapul a fost curatat de solzi ,se spinteca pe spinare,se scot sira spinarii, oscioarele si intestinele,se spala bine si se usuca cu un servetel.
2.Se prepara umplutura :franzela inmuiata in lapte si stoarsa se amesteca cu nucile macinate,ouale batute,sare, zahar si sos alb sau smsntana.
3.Cu aceasta compozitie se umple crapul ,se coase ,se mai sareaza ,Se aseaza in tava cu uleiul si vinul si se da la cuptor 40 minute.In timpul coptului ,se stropeste din cand in cand cu sosul din tava.
4.Se serveste cu garnitura dupa dorinta si un vin alb sec.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii