Crap marinaresc

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 crap mijlociu,
  • - 1 pahar vin alb,
  • - sare, piper macinat,
  • -3 linguri de unt,
  • -200 g ciuperci,
  • - 200 g arpagicsau ceapa mai micuta,
  • - cimbru

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala, se taie felii groase, care se sareaza si se lasa sa stea 30 min. Se curata arpagicul si se inmoaie in unt, pe foc mic, adaugand din cand in cand putina apa calda. Ciupercile se spala in mai multe ape reci, se taie felii subtiri si se pun peste arpagic. Se inmoaie impreuna doar 10 min., dupa care se adauga vinul, un pahar mic desupa calda, sare, piper boabe si putin cimbru. Se pun feliile de peste in sosul astfel pregatit si se acopera cratita in care fierbe. Se fierb o ora, dupa care se scot si se serveste ornat cu arpagicul, ciupercile si sosul rezultat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise