Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un vas punem vinul cu o lingura de sare si o lingurita piper si il amestecam bine, apoi introducem pestele si il lasam cam o ora la frigider. Apoi se aseaza pe gratarul bine incins, dupa ce ati intors pestele se stropeste cu vinul ramas in vas de la peste. Intre timp ce pestele este pe gratar putem adauga si rosiile sa se coaca. Se curata rosiile de coaje si se piseaza inpreuna cu cateii de usturoi si se freaca bine bine cu putin ulei si sare, pina se omogenizeaza. Pestele se serveste cald inpreuna cu mujdeiul de usturoi cu rosii si lamiie... pofta buna
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii