Crapul se curata si se spala, apoi se cresteaza de piele si se aseaza intr-o tava cu vinul alb si se introduce in cuptorul incins la 180 grade C.
Ardeii se taie fasii subtiri, ceapa pestisorii, rosiile sferturi, apoi toate se calesc la foc iute in ulei de masline. Toate legumele se aseaza peste crapul gatit jumatate. Cand totul este gata se serveste cu garnitura de cartofi natur.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii