Se curata pestele, se portioneaza, se presara cu sare si se pune in tava.
Se curata pestele, se portioneaza, se presara cu sare si se pune in tava, se adauga si ciupercutele clatite in apa rece.
Se face un amestec din suc de rosii, bulion de gogosari, dulceata de ardei iuti si se toarna peste peste. Se acopera tava cu capac sau folie de aluminiu si se da tava la cuptor la foc potrivit pentru circa o ora.
Daca aveti timp, este bine sa se toarne compozitia de suc de rosii cu cel putin 6 ore inainte de a fi data tava la cuptor, asa se vor inmuia spinii mai bine, la bine s-au inmuiat cam 50%.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Nu am adaugat condimente deoarece dulceata de ardei iuti, sucul de rosii si bulionul de gogosari sunt pregatiti de mine si au suficiente condimente si gusturi aromate.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii