CRAP LA CUPTOR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
CRAP LA CUPTOR

Ingrediente

  • -un crap de aprox 2 kg
  • -un ardei gras rosu
  • -un ardei gras galben
  • -o ceapa mare
  • -o lamaie
  • -1 litru suc de rosii
  • -condiment pentru peste
  • -ulei

Mod de preparare

Se curata pestele de solzi si intestine, se spala, se condimenteaza cu condimetul special pentru peste (atat inauntru cat si pe dinafara) si se pune in tava in care se afla deja ulei.

Ardeii se taie fasii si se umple pestele cu ei si se pun si pe langa el.

Ceapa se taie \"pestisori\" si se pune numai pe langa peste, nu si inauntru.

Lamaia, deasemenea, se taie feliute care se pun in burta pestelui, pe langa peste si pe peste.

Se pune 1 litru de suc de rosii peste peshte.

Se da la cuptor. Din cand in cand se pune din sos pe deasupra pestelui. Se poate pune la sfarsit, ultimele 10 minute, vin (50 ml).

Se serveste cald, cu un pahar de vin alb sau chiar bere.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise