Curatati si spalati pestele, frecati bine pestele cu sare in interior si-n exterior, dupa care crestam pestele pe spate unde vom introduce felii de lamaie fara coaja si feliute de usturoi.
Asezam pestele intr-o tava cu putin ulei, iar deasupra pestelui turnam restul de ulei amestecat in prealabil cu boiaua picanta si-l introducem in cuptorul cald la temperatura 220°C timp de 10 minute pana se coloreaza.
Dupa 10 minute scoatem tava din cuptor, varsam vinul alb si-l introducem la cuptor 20 minutte acoperind pestele din cand in cand cu sosul din tava.
Faramitam nucile, amestecam cu zeama de la o lamaie, adaugand 2 - 3 linguri de lichid din tava cu peste, punem pe foc amestecand cu o lingura de lemn.
Cind pestele este copt servim deasupra cu salsa de nuci, alaturi de o garnitura de cartofi naturè!
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii