Se ia un peste de 1/12 kg se curata de solzi si de cap si
se scot maruntaiele.
Se spala bine se pune sare groasa ca sa se sareze putin dupa care se clateste.
Intr-o tava potrivita se pun jumatate din legume se stropesc cu ulei si peste ele se aseaza crapul uns cu usturoi enibahar si dafin.
Peste peste se adauga restul de legume si vinul si se da la cuptor ptr aproape o ora .(cuptorul incalzit dinainte la 180 de grade).Este gustos caldut sau rece cu mamaliga.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii