Bucatile de peste se spala ,se usuca folosind un prosop absorbant si apoi se condimenteaza cu sare piper si cimbru.Intr-o farfurie mai adanca batem bine ouale cu putina sare.Pe o alta farfurie amestecam pesmetul cu nucile maruntite(eu am folosit sucitorul).
Incingem ulei intr-un ceaun.Dam fiecare bucata de peste mai intai prin ou si apoi prin amestecul de pesmet/nuci.
Inainte de a face urmatorul pas fac o paranteza...............trebuie sa spun ca am folosit pentru prajire un ceaun si o cantitate mai mare de ulei astfel incat crusta de nuca sa nu se arda iar pestele a fiert ca sa zic asa in ulei.Uleiul trebuie bine incins astfel incat bucatile de peste sa nu se prinda.
Asaaaaaaa....................deci ,mergem mai departe cu prepararea.................se lasa la foc moderat iar cand bucatile de peste sunt frumos rumenite pe o parte se intoarc cu ajutorul unei spatule pe cealalta parte.Cand acestea sunt bine facute si frumos rumenite pe ambele parti se scot pe un prosop absorbant iar apoi se aseaza frumos pe farfurie alaturi de o garnitura sau o salata.George a preferat o garnitura de ciuperci cu usturoi.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii