Cureti pestele,il speli bine, il portionezi si il fierbi 20 min in apa cu sare.Scurgi pestele si il pastrezi cald;intre timp prepari sosul din feliile pe paine inmuiate in smantana.Poti adauga lapte daca smantana este prea groasa.Cureti hreanul si il dai prin razatoarea mica.
Zdrobesti cu furculita miezul de paine inmuiat.
Amesteci intr-un caston smantana cu zaharul,hreanul si adaugi sare si piper dupa gust.
Stropesti pestele cu zeama de lamaie si il servesti impreuna cu sosul alaturi de garnitura de legume sau cartofi.Se decoreaza cu putin patrunjel tocat marunt.
Se serveste fierbinte
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii