Se curata crapul de solzi, i se taie capul (fara a se despica pe burta) si se scot intestinele, se spala bine si se lasa la scurs. Se taie legumele se amesteca cu delikat, piper si oregano si se umple crapul cu ele.Legumele care raman se aseaza in tava,se pune crapul pe ele se stropeste cu ulei, sare si piper,se adauga apa si se da cuptorul preincalzit cca 30 min.Cand e aproape gata se aduga vinul si usturoiul taiat marunt si se mai lasa la cuptor 10 min.Se serveste cald cu mamaliga.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii