Bucatile de peste le spalam si le tamponam cu un servet.
Il condimentam cu care si piper pe ambele parti si il lasam sa stea asa vreo 15-20 de minute.
Ciupercile le spalam si le lasam sa se scurga de apa.
Usturoiul il curatam si il pisam.
Intr-un bol amestecam vinul, pasta de rosii de casa,usturoiul pisat, sare si piper dupa gust si un varf de lingurita cu busuioc uscat.
Daca e prea gros sosul mai adaugati cateva linguri de apa.
Ungem un vas yena cu ulei si asezam bucatile de peste.
Deasupra punem ciupercile, pe care le presaram cu putina sare si piper.
Peste toate acestea turnam sosul pregatit.
Acoperim vasul cu capacul si il introducem in cuptor.
Aprindem cuptorul si lasam preparatul nostru pana este bine facut.
Cand este gata il scoatem sa se racoreasca putin, apoi poate fi consumat.
Il servim cu putina zeama de lamaie.
Va urez pofta buna...
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii