Se portioneaza carnea de porc si se pune la foc cu apa si putina sare.
Se portioneaza carnea de porc si se pune la foc cu apa si putina sare, se lasa sa clocoteasca vreo zece minute, dupa care se opreste focul si se clateste carnea cu apa rece. Asa cozonacii vor iesi curati si frumosi. Se da carnea si painea inmuiata in lapte dulce sau apa prin masina de tocat carne.
Se toaca verdeturile si se pun peste carnea tocata, se adauga condimentele, sarea, ouale crude si se omogenizeaza compozitia.
Se imparte compozitia in patru parti egale, se pune hartie de copt in doua tavi, se asaza felii de bacon in asa fel incat sa ocupe toata tava. Se pune in cele doua tavi cate 1/4 din compozitie, se asaza oua fierte, curatate, se pune restul de cate 1/4 de compozitie in fiecare tava, se inveleste compozitia cu bacon si se dau tavile la cuptor pentru circa o ora la foc potrivit sau pana cand sunt gata rumeniti.
Se opreste focul, se lasa in tavi sa se raceasca bine dupa care pot fi portionati si serviti .Este intr-adevar o mancare cu multe calorii sau cum or zice altii bombe calorice, dar este un preparat foarte delicios si nu va muri nimeni daca va gusta asa ceva la masa de Sf.Pasti.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii