Se porneste cuptorul la treapta doi. Se ia o forma dreptunghiulara (20-30 cm) si se incalzeste 5 minute in cuptor. - Se cern intr-un castron faina, praful de copt, sarea, malaiul si zaharul. Se face o gaura la mijloc, in care se pun ouale amestecate cu laptele si untdelemnul, apoi se amesteca bine. - Forma incalzita in cuptor se unge cu untul topit si se pune aluatul inauntru. Se netezeste suprafata, se baga la cuptor si se lasa la copt 25 de minute. Se unge uniform suprafata prajiturii cu untul topit (folositi o pana de gasca sau o pensula noua) si se mai lasa la copt 15 minute, pana cand cozonacul e consistent. Se taie in patrate si se mananca fierbinte.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii