Am facut aluatul la masina de paine.Cand a fost gata,l-am rasturnat pe planseta tapetata cu faina si l-am împartit în 2 parti.
Am intins prima foaie am pus rahat si am rulat-o.La fel am procedat si cu a doua,dupa care le-am împletit.
Am îmbracat tava în hartie,am pus cozonacul,l-am uns cu galbenus amestecat cu putin lapte,am pus fulgi de migdale deasupra si l-am lasat sa creasca timp de 1 ora la loc cald(pe pervaz deasupra caloriferului).
Se încearca cu un bat de frigarui.Va recomand sa-l încercati!
Este foarte aromat si pufos!
Va urez pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii