Cozonac aperitiv la slow cooker Crock-Pot

Se pune intr-un vas carnea tocata, buretii tocati, ceapa tocata, usturoiul tocat, (date toate prin masina de tocat carne sau la robot).

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
medie
Cozonac aperitiv la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • -700 gr. carne tocata de porc
  • -300 gr. bureti gata fierti (opintici)
  • -200 gr. ceapa rosie
  • -5 catei de usturoi
  • -1 gogosar rosu
  • -8 oua, 5 crude, 3 fierte
  • -200 gr. salam crud, uscat si afumat de vita
  • -1 lingurita sare
  • -1/4 lingurita piper
  • -1/4 lingurita oregano
  • -1/4 lingurita cimbru

Mod de preparare

Se pune intr-un vas carnea tocata, buretii tocati, ceapa tocata, usturoiul tocat, (date toate prin masina de tocat carne sau la robot), gogosarul taiat cu cutitul in bucatele maricele sa se poata vedea in compozitie. Se adauga patru oua crude, sare, oregano, cimbru, piper macinat si se omogenizeaza compozitia.

Se pune hartie de copt in vasul de la slow cooker Crock-Pot si se toarna jumatate din compozitia de cozonac.

Se curata ouale fierte, se taie in bucati mai mari si se feliaza salamul in felii fine.

Se asaza bucati de oua fierte si felii de salam peste compozitia din tava, apoi se pune si restul de compozitie de cozonac si se intinde usor cu o paleta.

Se pun felii de salam si se toarna un ou batut spuma, se pune capac pe oala si se da la programul high pentru circa 3 ore. Cand este gata, se opreste focul, se ia capacul si se lasa sa se raceasca bine dupa care se poate taia in felii. Se serveste cu gogosari la otet sau cu orice vreti voi.

Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta foarte speciala!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise