Cozi de stevie pané

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cozi de stevie pané

Ingrediente

  • 200 gr cozi de stevie
  • 1 ou
  • 20 gr faina
  • sare
  • oregano
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Cozile de stevie se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare timp de 5-10 minute.Cand sunt gata ,se pun la scurs si se usuca cu un servetel de bucatarie.Se bate oul cu un praf de sare si un pic de oregano uscat. .Se pune uleiul la incins intr-o tigaie si dam fiecare coada de stevie prin faina,oul batut si le prajim pe ambele parti in uleiul bine incins.Cand sunt gata,le asezam pe un servetel de bucatarie absorbant pt a elimina excesul de ulei.Se servesc ca aperitiv .Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise