Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt.
Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras.
Dupa ce am intins umplutura pe toata fasia, incep sa o lipesc de-a lungul ei ca si cum as face un sticks, apoi dau forma covrigului, formez din fasie un ,U' imping aluatul cu mâna, formez o bandă lungă și groasă. Așez aluatul pentru covrigi pe o suprafață acoperită cu făină și folosesc palmele mâinilor si presez un pic aluatul. Deplasez capetele spre exterior pentru a ajunge la lungimea dorită.
Dupa ce am format covrigul, topesc untul, amestesc cu cateii de usturoi pisati si patrunjelul tocat maraunt; pun in tava la copt covrigii pe o hartie de copt, apoi incep sa ung cu o pensula pe fiecare covrig in parte cu amestecul de unt.
Se coc la foc iute pana se rumenesc frumos.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii