Mixam mierea cu 3 oua si cu bicarbonatul, dizolvat in sucul de lamaie, punem faina de secara si cea de grau ,amestecam si framantam cu tragere de inima . Lasam aluatul, sa se odihneasca 25 de minute. Luam din el bucatele si formam covrigi , configuratia lor va fi data de imaginatia si priceperea operatorului culinar.Asezam covrigii intr-o tava, ii ungem cu 1 albus de ou amestecat cu 1 lingurita de miere si ii coacem la foc potrivit. POFTA BUNA !!!! PROVERB TURCESC : Cu mana framanta coca, iar cu ochii fugareste vitelul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii