autor:

» » Mancaruri cu carne

Cotlete St. Prex (vitel)

Autor: Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 09 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 09 aprilie 2005

Ingrediente
4 cotlete mari de vitel, suc de la 1/2 lamaie, 2 oua, 4 felii cascaval, 2 pere taiate in doua (din compot facut cu 1/2 l apa si o lingura zahar), rosii (garnitura), faina, pesmet, unt, boia, piper, patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina, ou si pesmet (in ordinea asta). Pesmetul se preseaza usor pe carne sa adere bine, dupa care se prajesc cotletele in unt. Nu se scot din tigaie cand sunt gata, ci se pune cate o jumatate de para pe fiecare cotlet, se presara boia si se pune deasupra cate o felie de cascaval. Se acopera si se tine pe foc mic pana se topeste cascavalul. Se garniseste cu patrunjel si rosii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete St. Prex (vitel)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Madgirl Madgirl (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2010

    Am incercat-o si mi-a placut foarte mult ... chiar nu ma asteptam, am zis c-o sa iasa o ciudatenie dar a fost o surpriza placuta :)

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Merita incercata !

  • Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    interesanta reteta.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 cotlete mari de vitel
  • suc de la 1/2 lamaie
  • 2 oua
  • 4 felii cascaval
  • 2 pere taiate in doua (din compot facut cu 1/2 l apa si o lingura zahar)
  • rosii (garnitura)
  • faina
  • pesmet
  • unt
  • boia
  • piper
  • patrunjel.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Orez cu praz

Orez cu praz

Ceapa se toaca si se caleste in 50 ml ulei Se adauga lingurita de vegeta si prazul taiat in bucati

3 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui soldat cu legume

Pui soldat cu legume

Se spala bine puiul si se lasa un pic la scurs. Intre timp, se pregateste tava (eu am una din inox

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi

Madgirl Madgirl (Chef de cuisine)

Am incercat-o si mi-a placut foarte mult ... chiar nu ma asteptam, am zis c-o sa iasa o ciudatenie dar a fost o surpriza placuta :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare