Am pregãtit niste cotlete cu os de porc ( pot fi si de vacã) asa cum se obisnuieste la tarã la portughezi ; am tinut carnea o noapte în marinatã apoi am scurs-o bine de lichid...de obicei se serveste cu cartofi prãjiti, eu am optat pt. orez :)
1)Condimenteazã cotletele cu sare groasã, piper negru si o linguritã de boia dulce.
Adaugã usturoiul tãiat feliute, vinul cât sã acopere carnea si cimbrisorul.
Lasã la marinat câteva ore.
2)Scoate carnea si scurge-o bine de lichid.
Într-o farfurie se bat ouãle ; în alta se pune pesmetul.
Cotletele se trec prin ouã apoi prin pesmet si se prãjesc în uleiul fierbinte.
Se scot pe hârtie absorbantã.
Se servesc imediat, noi am servit cu orez sãlbatec.
Poftã bunã!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii