Se spala cotletele, se bat cu un batator de lemn, ocolind cu grija osul. Se sareaza si se pipereaza dupa gust si se dau prin ou batut spuma. Pesmetul se amesteca cu parmezanul ras si se intinde pe o planseta. Cotletele trecute prin ou se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins pe ambele parti, pana cand se rumenesc bine. Se pun toate intr-o forma si se tin la cuptor pana cand se servesc. Se servesc calde, cu garnitura de legume sote si salata de sezon
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii