Cotlete Italiene

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -Cotlete de vitel - 1 ,000 kg
  • -Cascaval - 0,150 gr
  • -Sare - 0,020 gr
  • - Oua - 2 buc
  • -Unt - 100 gr

Mod de preparare

Se aleg sase cotlete de vitel, se spala, se sterg cu un servet curat si se dau prin ouale batute cu cascvalul ras. Se prajesc in unt intr-o tigaie acoperita la foc potrivit. Se servesc cu legume sote.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise