Cotletele se bat putin, se sareaza si se pipereaza. Se prajesc bine in unt topit, pe ambele parti. Ciupercile se curata si se spala bine dupa care le taiem julien. Grasimea in care s-a prajit carnea se stinge cu supa de carne, se adauga ciupercile si patrunjelul tocat cat mai fin. Cotletele se prajesc la foc potrivit, aproximativ 20 minute. Coniacul se incorporeaza in sos si carnea se serveste calda. Aceste cotlete le putem servi cu un piureu de cartofi, sau cartofi prajiti. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii