Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet.
Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet. Se scurg si se trec sub jet de apa rece, se lasa sa se scurga bine.
Incingem un pic de ulei de masline si calim iute inele din ardeiul iute, curatate de samburi, le scoatem pe o farfurioara si in uleiul ramas calim afumatura taiata cubulete, rosioarele. Peste ele adaugam spaghetele, condimentam si saram dupa gust si oprim focul. Servim spahetele presarate cu cas si decorate cu inelele de ardei iute.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii