Pregatim marinata amestecand ingredientele. Punem cotletelele intr-o punga, turnam marinata peste ele, legam punga si agitam bine. Lasam 30 de minute la rece. Intre timp, curatam ciupercile, le taiem in 4-6 bucati si le punem la calit cu ulei de masline intr-o tigaie Wook sau tefal.Cand s-au inmuiat adaugam ceapa si usturoiul taiat rondele.Amestecam si adaugam sare si piper. Cand a scazut apa adaugam vinul. Dupa 3-4 minute stingem focul si adaugam patrunjelul tocat. Sotarea ciupercilor nu trebuie sa dureze mai mult de 10 minute daca dorim sa pastram tot ce este mai bun in ele.Scoatem cotletelele din marinata si le punem pe gratar.Putem folosi orice fel de gratar cu conditia sa fie incins.Frigem carnea 2-3 minute pe fiecare parte. NU intepati carnea cu furculita cand o intoarceti. Folositi un cleste pentru barbeque.Serviti cu sote de ciuperci si salata verde. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii