Se spala zarzavatul si se taie fideluta, iar ceapa se taie marunt. Se pun intr-o cratita cu o ceasca de ulei si o ceasca de apa calda. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba inabusit 30 min., dupa care se pun cotletele spalate bine. Se lasa sa fiarba pana cand carnea s-a nmuiat. La fiert se pun boabe de piper, sare, o foaie de dafin. Cand cotletele s-au facut, se scot pe un platou, se acopera cu felii de ou fiert tare si felii de castravete si se servesc alaturi de sosul in care s-au facut.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii