Se curata carnea de pe os si se prajeste pe fiecare parte cate 3 min. Se sareaza, se lasa in cratita in care s-au prajit, se adauga o ceapa tocata si putina apa calda. Se acopera vasul si se lasa mancarea sa scada. Dupa 20 min. se adauga faina desfacuta intr-un pahar de vin alb si cateva boabe de piper. Se continua fierberea 15 min., dupa care se adauga smantana. Se tine pe foc mic 10 min., dupa care se ia vasul de pe foc. Mancarea se serveste calda.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii