Cotletul se despica longitudinal pe mijloc(fara a ajunge sa-l taiati de tot),pe urma ambele jumatati se se despica la fel( ca si cum ati deschide o carte)Se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper si se incepe a inrola.prima data se pune pe marginea carnii bastonase de ardei (de grosimea unui deget)se infasoara, pe urma fisii de castravete murat, se infasoara, cirnatul intreg, se infasoara, bastonase de morcov fiert, se infasoara,la urma o fisie de bacon (kaizer).Cind ati terminat de inrolat carnea cu toate ingredientele, se leaga cu ata de bucatari, se aseaza in tava cu putin ( 1 lingura ) de ulei, se acopera cu restul de fisii de bacon (kaizer), se toarna vinul alb si se introduce la cuptor cam doua ore la 200º C stropind din cind in cind cu zeama din tava.Catre sfirsit se intoarce ruloul pentru a se rumeni pe toate partile.Cind este gata se scoate ata si se strecoara sosul format in tava.
Se poate servi cald cu garnitura de cartofi sau zarzavaturi, sau rece ca si aperitv.
Arata foarte bine cind este taiat si este foarte gustos .
Va doresc pofta buna si sper sa va placa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii