Se aleg cotlete frumoase, se ung cu putin ulei, se indeparteaza eventualele parti grase, se dau cu putin piper si boia de ardei dulce pe ambele parti. Se lasa 10 minute la frigider, dupa care se pun la fript in putina grasime. Cind cotletele sint gata, se pun intr-o cratita mai larga, se toarna peste ele sosul de friptura (eventual un sos condimentat), se pun brinza rasa si pesmetul. Se lasa la foc mic 10 minute si se servesc cotletele decorate cu cite un cubulet de unt tavalit in patrunjel tocat. Alaturi, in sosiera, se pune si sosul din tava, combinat cu un pahar mic de apa rece, care se lasa sa fiarba 5 minute si se trece prin strecuratoare.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii