Se spala bine carnea. Se pregateste solutia de marinat.se adauga toate ingredientele intr-un blender. Intr-o punga se pune cotletul peste care se adauga solutia de marinat.se inchide punga si se pune la frigider intre 8-10 ore.
Se scoate cotletul din punga, se taie pe jumatate (in lungime) si se pune ceapa si ardeiul taiate felii.se leaga cotletul cu sfoara pentru a ramane in interior legumele dupa care se pune intr-o folie de aluminiu si se pune pe gratar. Cand este gata facut se indeparteaza folia de aluminiu se unge cu solutia de marinat si se mai lasa 10 minute pe gratar. Se serveste cu o salata de legume sau un sote de ciuperci. Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii