Cotletul spalat si uscat cu servetele de hartie il portionam felii ,dar netaiate complet.In partea de jos nu-l taiem de tot.
Taiem felii subtiri baconul , carnatii si ceapa curatata.
Asezonam cotletul si il ungem cu mustar.
Intre feliile de cotlet punem bacon, ceapa si carnati.
Deasupra cotletului punem cateva feliute de ardei rosu si verdeturi.
Punem cotletul intr-un vas cu capac, adaugam 150 ml apa sau vin alb, acoperim cu capacul si dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade C, aproximativ o ora.
Scoatem apoi capacul si lasam inca 20-30 de minute ca sa se rumeneasca cotletul.
Servim cotletul haiducesc cu cartofi piure si salata verde.
Pofta mare !
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii