Se face o marinada din vin cu boabe de coriandu si thimin,frunze de rozmarin bulion,usturoi zdrobit si zahar si se pune bucata de carne in marinata si se lasa peste noapte la frigider.Este bine de pus intr-un vas cu capac ca sa se macereze bine.
A doua zi se incinge bine gratarul,se unge bine cu ulei si se incepe a frige carnea pe care am scos-o cu o ora inainte si am lasat-o sa se scurga de marinata.Se frige ca-m jumatate de ora pe fiecare parte pina carnea este bine fripta dar la mijloc ramine roz.Marinada care ramane in tigaie dupa ce am pus carnea la fript se pune pe foc mic pina scade putin si se poate servi alaturi de carnnea fripta.Se taie felii subtiri si se serveste cu cartofi copti si salata de cruditati.Este foarte gustos caci marinata ajuta cotletului,capata un gust mai bun.Este bine de invelit in aluminium imediat ce-am luat-o de pe gratar si de asteptat 5 minute inainte de o taiem felii astfel sucul nu iese din carne.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii