Cotletul sau fileul de porc mistret se scoate din bait, se spala, se sterge, se pune intr-o tava unsa cu untura si se introduce la cuptor. Cand cotletele devin rumene, se ung deasupra cu untura si se stropesc cu putina zeama ramasa de la marinare. Cand sint gata, se scot din tava, se asaza in alt vas, mentinut la cald, iar in grasimea ramasa se caleste (la cuptor) varza murata, taiata fasii subtiri, la care se adauga piper boabe si dupa caz untura. In timpul calirii se arnesteca. Se serveste friptura cu varza calita alaturi.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii