Toate condimentele impreuna cu uleiul si zeama de lamaie se amesteca bine intr-un bol rezultand o marinata. Bolul trebuie sa fie neaparat de plastic sau ceramica, nu de metal.
Introducem carnea in marinata, acoperim bolul cu folie alimentara si lasam la frigider 3-4 ore. Din cand in cand intoarcem carnea in marinata pentru a se patrunde uniform.
Am gatit cotlete pe plita, cateva minute pe fiecare parte, pentru ca am dorit ca bucata de cotlet sa ramana suculenta.
Am servit cotletul cu piure cu patrunjel si rosie perpelita un pic pe gratar.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii