Cotletul se condimenteaza cu sare, pipersi cimbru, dupa care se pune in tava cu uleiul si se da la cuptor pana se prajeste .Cand zeama lasata de cotlet scade, se adauga supa de carne si se lasa cca o ora ,dupa care se adauga in tava ceapa taiata rondele, rosiile curatate de coaja si paharul de vin.Se mai lasa la cuptor inca o ora.
Se scoate carnea intr-un vas ce se tine la cald pana ce preparam sosul.Zeama si zarzavatul din tava se paseaza printr-o sita se adauga nucsoara si se mai dau cateva clocote.
Cotletul se taie felii si se serveste cu sosul fierbinte. Alaturi se pot pune legume sotate.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii