SE IA COTLETU DE PORC SE BATE CA PENTRU FRIPTURA.CONSERVA SE DESFACE,SE IA ANANASU SE TAIE CUBUTI (IN CAZ CA NU E TAIAT).SMANTANA SE AMESTECA CU 3/2 DI SUCU DE LA ANANAS.ULEIU SE INCINGE SI SE PUNE COTLETU,SE RUMENESTE PE AMBELE PARTI,DUPA CE SA UMENIT SE IA DIN TIGAE SI SE PUNE PE O FARFURIE.IN JIUL FORMAT SE PUNE SMANTANA DILUATA CU SUCUL DE LA CONSEVA DE ANANAS,SARE, PIPER,SE LASA SA FIARBA UN PIC,SI SE PUNE COTLETU,CUBURILE DE ANANAS,SE MAI FIERBE CIRCA 2\'.
Servirea:
SE SERVESTE CALD,PE O FARFURIE ORNATA CU SALATA VERDE SI O ROSIE TAIATA IN FORMA DE NUFAR.SE ASEAZA COTLETU PE FARFURIE SE INPATURESTE CU SOSUL DE ANANAS.
Garnituri:
CARTOFI PRAJITI,CARTOFI NATURII.
POFTA BUNA
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii