Intr-o tigaie se adauga 80 gr de unt si se topeste, apoi se adauga cotletele si se prajesc la foc mic pana prind culoare (12 minute). Cand cotletele sunt rumenite, se scot intr-un vas, iar in tigaia respectiva se adauga ceapa taiata si se caleste 7-8 minute pana prinde culoarea roza. Se stinge cu vinul alb pana se reduce cantitatea la 2/3. Adaugati in acest moment supa de vaca, amestecati si lasati la fiert pana se reduce din nou la 1/3. Se adauga mustarul si restul de unt. Amestecati pana obtineti un sos omogen. Adaugati castravetii acrii . Asezati cotletele pe un platou, adaugati peste ele sosul charcutiere obtinut. Cartofi sautees cu patrunjel sau cartofi piure acompaniaza acest platou. Vinul recomandat este vinul alb sau roze sec, indiferent de podgoria de origine.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii