Punem intr-o tigaie untura si untul la topit , iar feliile de cotlet le dam cu sare si le trecem prin faina.Cand untura si untul s-au topit, asezam cotletele in tigaie si le lasam sa se rumeneasca frumos pe ambele parti, apoi le scoatem si le tinem la cald.
Faina ramasa o tragem putin in grasimea din tigaie, adaugam apoi ciupercile taiate si stingem cu supa de carne. Adaugam cotletele si patrunjel verde tocat, lasam sa fiarba 30-40 de minute si mai potrivim gustul de sare daca este necesar. Lasam sa fiarba acoperit, la foc mic !
Galbenusurile le amestecam cu mustarul si cu smantana (punem si putin sos daca este necesar), apoi le rasturnam peste cotletele bine patrunse.Adaugam zeama de lamaie dupa gust.
Presaram deasupra patrunjel verde tocat.
Servim cotletele cu orez sau cu cus-cus Hutton pe care l-am pregatit astfel: prajim cus-cus-ul in ulei pina se rumeneste frumos pe toate partile( isi schimba culoarea, aveti grija sa nu se arda), adaugam apoi apa, dublu fata de cantitatea de cus-cus si asezonam cu sare si piper dupa gust. Fierbem la foc mic, acoperit pina se absoarbe toata apa( pina in 10 minute).
Servim cotletul cu sos ,alaturi de cus-cus si o salata de rosii si castraveti.
Pofta mare sa aveti !
Reteta pregatita de Sidy @www.sidyskitchen.blogspot.ro/ cu paste oferite de Hutton
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii