In cazul in care nu gasim cotlet deja condimentat il marinam astfel: sare, piper, boia de ardei dulce, patrunjel si ulei. Le amestecam pana se omogenizeaza si il lasam la rece timp de 3 ore. Intr-o oala punem la fiert apa, dupa care adaugam cartofii, morcovul si conopida lasandu-le circa 15 min sa fiarba. Asezam cotletul in tigaie si adaugam ceapa, usturoiul si ardeiul. Dupa ce cartofii s-au fiert putin ii adaugam in tigaia cu cotlet, adaugam o cana de apa si lasam la cuptor aprox 1 ora. Condimentam cartofii dupa gust.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii