Preparare cosulete
Aluatul de foietaj se intinde pe masa de lucru si se decupeaza cerculete de doua dimensiuni diferite, unul mai mic si unul mai mare.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune primul cerculet de marime mai mare, deasupa cel mai mic, se unge cu putin lapte amestecat cu galbenus de ou si se da tava la cuptorul preincalzit la 190 grade timo de 25 minute.
Preparare salata de icre
Icrele se pun intr-un vas pe abur si se tin cateva minute pana le simtiti fierbinti,
amestecand in ele in acest timp.
Icrele calde se sparg mai usor.
Se pun icrele peste grisul fiert cu putin suc de lamaie si cu o lingura de lemn se freaca bine totul astfel incat sa se sparga din icre.
Apoi incepem sa adaugam incet ulei, in fir subtire si amestecand continuu.
Stropim cu 1 lingura apa minerala si continuam sa turnam ulei pana cand obtinem o pasta consistenta.
La final condimentam cu sare, piper, adaugam ceapa tocata cat mai fin si adaugam sucul de lamaie.
Se umple fiecare cosulet cu salata de icre si se decoreaza cu seminte de rodie, negrilica si marar.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii