Se topeste untul cu miere.Se intinde prima foaie de Phyllo, se badijoneaza cu amestecul de unt si miere,se pune a doua foaie,se badijoneaza si se pune a treia foaie si restul de unt si miere.Se taie in 24 de patratele si se aseaza intr-o tava de mini muffin.Se coc 5 minute.
Se umplu cu dulceata de cirese amare, inghetata de vanilie si se orneaza cu fructe.
Variantele de umplere sunt infinite depinde de imaginatia fiecaruia.
Un desert lejer,elegant,rapid si usor de realizat(la indemana oricui).
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii