Se taie cu un cutitas coaja portocalelor pina la jumatate; se formeaza o toarta din coaja de sus, apoi se scoate miezul cu grija, se curata de pielite si simburi si se taie cubulete. Se amesteca cu merele curatate si taiate cubulete si 2-3 linguri de zahar vanilat; se lasa sa macereze cu rom, apoi se umplu portocalele.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii