Se rade parmezanul pe razatoarea mica, dupa care se ia o tigaie antiaderenta care se pune pe foc pentru a se-ncalzi, nu se pune uleiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Cand tigaia este incalzita se adauga parmezanul, se presara rorund in tigaie fara a se lasa loc intre razatura de parmesan, acesta se lasa un pic pe foc pana prinde un pic de cuyloare aurie si se va trage tigaia de pe foc iar cu o lingura de lemn se va incerca sa se ridice parmezanul din tigaie fara sa se rupa. Dupa aceea acesta se va aseza pe o canita sau un pahar si va lua forma respectivului obiect cand se va racii in cateva minute si se va forma un cosulet.
Ttaiem in cubulete sunca si branza de capra, iar sparate legumele: castravetele, ardeii si ceapa julien precum si rosiile cherry in sferturi, se amesteca ingredientele se sareaza si pipereaza si se va trece la umplerea cosuletelor, dupa care se va orna cu o frunzulita de patrunjel.
Timp de pregatire, aproximativ 20 de minute.
Pofta Buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii