1.Se curata ciupercile de picioruse si pielite,se pastreaza palariutele care se ung in interior cu ulei de masline ,se sareaza si se aseaza una langa alta ,intr-o tava,pe hartie de copt.
Se fierb legumele in apa cu sare ,apoi se scurg bine si se pune cate o lingura in fiecare palariuta,se pune fasii de cascaval deasupra si se dau la cuptor,cca 30 de minute.
2.Intre timp cat se coc ciupercile,se pregatesc cosuletele.
Se ung forme de briose cu un strop de ulei.
Se bate oul cu laptele apoi se da fiecare felie de paine,pe ambele parti ,prin acest amestec,apoi se aseaza in formele de briose,cu grija ,formand cosuletele.
Dupa ce se fac ciupercile se baga formele de briose la cuptor si se lasa cca 20-30 de minute,pana se rumenesc frumos.
Se scot cosuletele dupa ce s-au racorit bine,se lasa sa se raceasca bine apoi se umplu cu ciuperci cu legume.Se servesc reci.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii