Se pune carnea intr-o tigaie incinsa si se amesteca din cand in cand pana se patrunde.
Dupa ce s-a facut carnea, se adauga spanacul si se mai lasa 10 min. Dupa aceea se pun intr-un castron si se potriveste de gust cu sare si piper.
Se iau 4 foi si se ung intre ele, pe toata suprafata, cu ulei. Tenculetul de foi se taie in doua pe lungime si apoi in trei pe latime. Bucatile astfel obtinute se aseaza intr-o tava pentru briose si li se da forma de cosulete. Operatia se repeta si pentru celelalte 4 foi.
Cosuletele se umplu cu amestecul de spanac, iar deasupra se pune o felie de mozzarella.
Tava se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15-20 minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii